Kujalan Burgerpihvi valmistetaan valikoiduista naudan osista. Pihviin käytetään niskaa, etuselkää, potkaa, lapaa ja joskus jopa paistiakin. Ennen jauhamista lihasta poistetaan ylimääräinen rasva, kalvot ja sidekudos eli jänteet. Jauhaminen tehdään kahteen kertaan. Näin varmistamme pihvin tasaisen laadun. Pihvi on muotoiltu valmiiksi ja pakastettu. 100% naudanlihaa
Luonnonlaidun burger pihvimme on sertifioitu artesaaniruoka-tuote
Jauhelihamme rasvapitoisuus on noin 15-25%.
Pihvit pakataan vakuumeihin.
2,00 €
Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.