Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!

Tuotteet

Siirapit

Yleisimpiä kysymyksiä

Löökikastikkeilla on parasta ennen päiväys vuosi valmistuksesta. Löökikastikkeet säilyy myös avattuna parasta ennen päiväykseen jääkaapissa. Avaamattomana tuote säilyy huoneenlämmössä.

Kyllä eroaa. Siirappien parasta ennen päiväys on kaksi vuotta valmistuksesta huoneenlämmössä avaamattomana. Siirapit tulee säilyttää avattuna jääkaapissa jolloin ne säilyy “parasta ennen” -päivään saakka.

Tällä hetkellä emme voi lähettää tuoreita luonnonlaidunliha-tuotteita postin välityksellä. Emme voi taata kylmäketjun katkeamattomuutta. Luonnonlaidunliha tuotteet on saatavissa vain paikan päältä noudettuna tai ennakkoon tilattuna REKO-lähiruokatapahtumista, joissa olemme mukana.

Pyrimme toimittamaan paketit viimeistään viikon sisällä tilauksesta postin kuljetettavaksi. Normaalisti paketit lähtevät noin kahden arkipäivän kuluessa kuljetettaviksi jos tuotetta on valmiina varastossamme. Postilla menee normaalisti 1-3 arkipäivää paketin kuljettamiseen.

Postimaksu on meillä 5,90 euroa per lähetys. Jos tilaat yli 50 euron arvosta tuotteita niin emme peri postimaksua lainkaan.

Voit tilata tuotteita myös eri osoitteeseen tai toiselle henkilölle. Laitat toimitusosoitteen lahjan saajalle. Muista laittaa myös vastaanottajan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron niin hän saa tilauksen saapumisilmoitukset.

Ensisijaisesti kannattaa laittaa meille sähköpostia osoitteeseen info@kujalantila.fi Voitte kiireellisissä asioissa ja kiperissä kysymyksissä olla puhelimella meihin yhteydessä. Puhelinnumerot Susannalle ja Timolle löytyvät Yhteystiedot-sivulta

Me uusiokäytämme pakkausmateriaaleja mahdollisuuksien mukaan. Voi olla että saatte lähetyksen jonkin muun yrityksen pahvilaatikossa joka on tullut meille saapuvan lähetyksen pakkauksena. Käytämme laatikoissa pehmikkeenä ja täytteenä sanomalehtipaperia. 

Näillä toimilla lisäämme vastuullisuutta ja pakkaumateriaalin kierrätystä.

Tilaa uutiskirje, niin saat -10% alekupongin sähköpostiisi!