AJANKOHTAISTA

Luonnon monimuotoisuus lisääntyy laiduntamalla

Luonnonlaidunnuksen tarkoituksena on edistää lajirikkaiden perinnebiotooppien hoitoa sekä vahvistaa ympäristöystävällisen lihan tuotantoa eläinten hyvinvointi huomioiden.Laiduntaminen luonnonympäristössä on yksi harvoista ruuantuotantotavoista, joka parantaa luonnon monimuotoisuutta. Laiduntavat

LUE LISÄÄ »

Kujalan Tila mukana Kauhajoen ruokamessuilla 2.-4.9.2022

Kauhajoen Ruokamessuilla Hämes-Havusessa maistellaan kotimaisia herkkuja, tavataan tuottajia ja tuttuja, koetaan kaikilla aisteilla. Upean talonpoikaistalon pihapiirissä punamullatut rakennukset aittoineen sekä näyttelyteltat osastoineen tarjoavat oivallisen makumatkan

LUE LISÄÄ »

Kujalan Tilan luonnonlaidunliha

Lehmämme laiduntavat kesäisin Hailuodon merenrantalaitumilla ja näin ylläpitävät uhanalaisten perinnebiotooppien eli ketojen, niittyjen, hakamaiden ja metsälaitumien monimuotoisuutta ja torjuvat luontokatoa. Luonnonlaidunpäivää vietettiin ensimmäisen kerran 18.6.22 ja

LUE LISÄÄ »

Luonnonlaidunpäivät 18.6.2022

Kesäkuussa vietämme Kujalan Tilalla ensimmäistä kertaa kansallista Luonnonlaidunpäivää! 18.6. järjestettävänä teemapäivänä juhlitaan luonnonlaitumia ja niiden hoitajia – laiduntavia eläimiä. Luonnonlaidunpäivänä 18.6.22 Luonnonlaidunlihan tuottajat ry:n jäsentilat

LUE LISÄÄ »

Arctic Foodlab Oulu 2026

Kujalan Tila on mukana Arctic Food Lab -ohjelmakokonaisuudessa, joka tuo esiin Euroopan kulttuuripääkaupunki Oulun ja pohjoisen Suomen taivaan alla kasvaneiden raaka-aineiden ja arktisissa oloissa syntyneen

LUE LISÄÄ »

Lähiruoka & Luomu

Kujalan tila on mukana Lähiruoka & Luomu – messuilla Helsingin messukeskuksessa 7-10.4.2022. Myytävänä lihoja ja lihajalosteita, löökikastikkeita, makusiirappeja ja kujalanburgereita. Tervetuloa nauttimaan maukkaasta lähiruuasta sekä

LUE LISÄÄ »
0
    0
    Ostoskorisi
    Ostoskorisi on tyhjäKauppa
      Calculate Shipping