Tervetuloa uuteen verkkokauppaamme!

Lähiruokatuotteemme

KujalanHerkku oy

Löökikastikkeet

VALKOLÖÖKI: Vanhin tämän tuoteryhmän perustuote, joka on kehitetty 1990-luvun alkupuolella Oulun Valkosipuliyöhön. Tuotetta voi käyttää esimerkiksi salaatinkastikkeena, marinointiin ja paistamiseen.

TERVALÖÖKI: Tervanmakuinen kastike. Soveltuu hyvin käytettäväksi etenkin kalaruokien kanssa.

CHILILÖÖKI: Lempeän chilinmakuinen kastike. Suosittu kastike burgerin välissä ja vaikka pizzan päälle.

GLUTEENITON LÖÖKI: Gluteeniton versio valkolöökistä.

 

Artesaanikastikkeet

BBQ-kastike: Marinointiin sekä hampurilaisen väliin soveltuva kastike. Tässä kastikkeessa yhdistyy pohjoiset maut: terva, karpalo ja mustaherukka.

HABANERO-kastike: Tulisuutta ja ärhäkkyyttä haluaville selvästi vahvempi löökikastike. Soveltuu hyvin käytettäväksi esimerkiksi wings-kastikkeena ja kanaruokien kanssa.

KEBAB-kastike on kehitteillä

 
Habanerokastike
Kujalan tilan BBQ-kastike

Metsäiset makusiirapit

TERVA: Makean savuisa kastike. Soveltuu jälkiruokiin, leivontaan ja ruuanlaittoon. Nestemäinen tervaleijona. Tervan maku tulee aidosta kotimaisesta tervasta.

 PUOLUKKA: Soveltuu jälkiruokiin, leivontaan ja ruuanlaittoon. Puolukka on Hailuodossa kasvanutta metsämarjaa. Puolukkasiirappia voit käyttää myös riistaruokien kanssa. 

HILLA: Soveltuu jälkiruokiin, leivontaan ja ruuanlaittoon. Valmistukseen käytetään paikallista hillaa.

MUSTIKKA: Soveltuu jälkiruokiin, leivontaan ja ruuanlaittoon. Mustikka on Hailuodossa kasvanutta metsämarjaa.

KARPALO: Soveltuu jälkiruokiin, leivontaan ja ruuanlaittoon. Valmistukseen käytetään paikallista karpaloa. Karpalosiirappia voit käyttää myös riistaruokien kanssa.

Kylmäpuristettu rypsiöljy

Hailuodon yöttömässä yössä kasva¬neesta rypsistä valmistettu rypsiöljymme on luonnollinen ja terveellinen valinta. Kylmäpuristus säilyttää rypsin arvokkaat ravintoaineet ja aidon luotolaisen maun. Korkealaatuisen kylmäpuristetun rypsiöljymme tunnusmerkit ovat pehmeä pähkinäinen maku, kauniin kullankeltainen väri ja täyteläinen rakenne. Pähkinäinen maku tulee rypsin omasta mausta. Toisin sanoin, rypsin oma maku muistuttaa hieman pähkinää tai mantelia. Öljy on sellaisenaan ihanaa lähes minkä tahansa ruuan tai salaatin päälle.Itse käytämme rypsiöljyä myös burgerikeikoillamme maalaisranskalaisten paistoon, joihon se antaa uniikin maun. Kylmäpuristettu rypsiöljy on hyvä lisä myös täydentämään välttämättömien rasvahappojen saantia. Rypsiöljy on ravitsemuksellisesti merkittävä E- ja K-vitamiinin sekä välttämättömien rasvahappojen lähde. Suomalaisten ravitsemussuositusten (Ruokavirasto) mukaan, terveyttä edistävä ruokavalio sisältää kasviöljyä ja kasviöljypohjaisia levitteitä. Rypsiöljy on erityisen suositeltavaa, sillä se sisältää n-3-rasvahappoja, joiden saanti on Suomessa usein suositeltua vähäisempää.

Naudan luonnonlaidunliha

Tuotamme korkealuokkaista luonnonlaidunlihaa, karjamme laiduntaa kesät Hailuodon merenrantaniityillä ja hoitaa samalla arvokasta perinnemaisemaa. Luonnonlaidunnus on naudoille luonnollista ja lajinmukaista elämää, ja se tuo Kujalan tilan naudanlihaan ainutlaatuisia makuvivahteita näiltä ikiaikaisilta merenrantaniityiltä. Luonnonlaidunliha on eettinen, ympäristöä hyödyttävä valinta ruoanlaittoon. Raakakypsytämme luonnonlaidunlihan omassa kylmiössä aurinkoenergialla aina kun sitä on saatavilla. Kujalan tilan naudanlihavalikoimaan kuuluvat muun muassa fileet, paistit, entrecôte ja erittäin suosittu naudan jauheliha.

Kujalan pippuripihvi

Naudanlihajalosteet

Kujalan Pyörykät kastikkeessa -säilyke: Naudan- luonnonlaidunlihasta kera kastikkeen valmistettu maistuva säilyke 

Wanhan Ajan nautasäilyke: Todella maukas ja kiinteä naudanlihasäilyke entisajan tyyliin 

Jerky -kuivaliha: Jerky valmistetaan raakakypsytetystä Kujalan Tilan naudan paahtopaistista

Juustobalkan: Todella lihaisa aidolla cheddarjuustolla maustettu balkanmakkara

Grillimakkara: Erittäin lihaisa naudanlihasta valmistettu grillimakkara, myös possua mukana tuomassa pehmeyttä makuun

Nakki: Naudanlihavoittoinen napsahtava nakkimakkara

Ryynit ja hiutaleet

kokonainen ohraryyni: Käyttö puurona tai pääruoan lisäkkeenä

rikottu ohraryyni: Käyttö ohrattoon tai pääruoan lisäkkeenä riisin sijaan

kaurahiutale: Käyttö puurona tai leivontaan

kauraryyni: Käyttö erityisesti uunipuurona

Kujalan Burgeri

Kujalan Burgeri

MAISTUVAA KOTIMAISTA LÄHIRUOKAA – Kujalan burgeri myy lähiruokaa kojutapaan burgeriteltasta tai reissun päällä burgeriautosta. – Kujalan tilan burgeriauto kiertää eri tapahtumissa, yksityishenkilöiden häistä yritysten tilaisuuksiin sekä messuilla ja festareilla. – Auto on tilattavissa tarjouspyynnön perusteella omien toiveiden ja tarpeiden mukaan melkein mihin vain.

Ruokarekka kuvitus hampurilainen

Tilaa uutiskirje, niin saat -10% alekupongin sähköpostiisi!