Tervetuloa uuteen verkkokauppaamme!

Tervagraavilohi

Tervagraavilohi

Ainekset

Lohifilee

Tervasiirappia

Karkeaa merisuolaa

Ohje

  1. Laita lohifilee sopivaan astiaan. Sivele, eli glaseeraa, filee Tervasiirapilla ja ripottele karkeaa merisuolaa tasaisesti päälle. Fileen paksuimpaan kohtaan vähän enemmän. Laita filee maustumaan jääkaappiin noin 12 tunniksi.
  2. Maustumisen jälkeen pyyhi irtosuola pois fileen päältä. Nosta filee leikkuulaudalle ja siivuta kala pyrstöstä alkaen ohuiksi siivuiksi. Se onnistuu parhaiten, kun pitää veitsen noin 45 asteen kulmassa.
  3. Tarjoile Tervagraavilohta Tervalöökin kera saaristolaisleivän päällä tai oman mielesi mukaan.

Tilaa uutiskirje, niin saat -10% alekupongin sähköpostiisi!